spedi_se_annons spedi_se_annons
Blogg Teknik

Veckans Tips – Billigare webb

Denna artikel riktar sig till alla företagare där ute som är på jakt efter ”billigare webb”. När det kommer till IT-lösningar kan vi väl enas om att uttrycket ”Förr i tiden” idag är att se som högst relativt. Teknikens utveckling ökar exponentiellt och vem vet hur t ex. internet kan komma att se ut om ytterligare 10 år?

Jag tycker inte att webblösningar eller teknik skall kosta mer än vad det smakar. Varför betala 50 000 kronor för att någon skall designa er webbsida när du kan få exakt samma sida för 5000 kronor.

Antingen så har du redan en verksamhet eller så står du i kast till att starta en och då behöver man kanske ett system, en webbsida och en logotyp. ”Förr i tiden” kunde detta lätt bli en dyr process, i flera led, med långa väntetider med en mängd sega möten. Så denna veckan tipsar vi er om webbportalen fiverr.com.

Fiverr.com är en marknadsplats för kreatörer inom i princip ALLA områden. Vare sig det är grafisk formgivning, illustration, foto, färg, form eller programmering. Skulle ni mot förmodan inte hitta en person som erbjuder den tjänst ni är på jakt efter – kan man med enkelhet skapa en egen förfrågan och tråla tills någon nappar.

Blev du hjälpt av detta inlägg?