spedi_se_annons
Blogg

Vardagslogistik – 5 Tips som hjälper er att få ihop livspusslet

Många av oss lever i en tempofylld vardag där tid är en bristvara. Det är mycket som ska hinnas med. Vi tipsar om 5 verktyg som gör vardagslogistiken lite mer lätthanterlig. 

Klargörande: Detta är inte ett sponsrat inlägg.

 

  • Mat.se – Storhandla digitalt. Här kan ni med enkelhet klicka ihop en varukorg som räcker för hela veckan. Välj vilken dag och tid du önskar leverans – och voila!

 

  • KRY Träffa läkare online. Precis som deras slogan antyder är denna app ett verktyg för att komma i kontakt med en legitimerad läkare, direkt i er smartphone.

 

  • Tink – Denna tjänst håller koll på din ekonomi åt dig. Har ni pengar i olika banker? Tink samlar alla saldon och ger en tydlig överblick. Lägg t .ex. upp en matbudget eller sparbudget och Tink ser till att ni håller er på rätt nivå.

 

  • Google Calendar – Många av er där ute har säkert redan ett Google-konto.  Skapa och dela t. ex. en ”Familjekalender” där ni fyller i alla möten och träningar som berör hela familjen, och få en tydlig överblick av veckans schema.

 

  • Uber – Att ta sig ifrån A till B skall vara enkelt. Med Uber beställer du enkelt och bekvämt en taxi och har samtidigt full översikt på priset.

Kommentarer

kommentarer

Lämna en kommentar

Change the CAPTCHA code