spedi_se_annons spedi_se_annons

INTEGRITETSPOLICY

Inledning
Denna policy förklarar hur vi på Spedi.se samlar, hanterar och skyddar våra användares information vilket vi vidhåller genom kontakt via våra formulär eller kontakt via våra andra kommunikationskanaler (Mail, Facebook, Twitter eller Linkedin).

Vår webbsida
Syftet med webbsidan är att ge besökaren information angående branschnyheter och kunskap.

Notera att vi inte kan styra andra webbsidor som vi eventuellt länkar till från vår webbsida. Har du väl lämnat vår webbsida, har vi inte längre någon kontroll över vad som gäller för kakor och spårning.

Typ av information
På vår webbsida finns ett flertal formulär ni kan fylla i om du t ex. har en fraktförfrågan, önskar annonsera ert företag eller skapa en platsannons. Den information som ni anger där, kommer att sparas.

Om ni kontaktar oss via e-mail eller genom andra kommunikationskanaler, så kommer vi att spara och registrera kontaktinformationen ni ger oss.

Information om er som vi hanterar och sparar, kan innefatta bland annat namn, jobbtitel, e-mail samt övrig kontaktinformation som exempelvis telefonnummer och skype-adress.

Ingen personlig information som vi inte behöver kommer att sparas.

Vi kommer att använda informationen vi har om er, i syfte att kontakta er genom att svara på er förfrågan eller för övriga affärsrelaterade händelser.

Hur länge sparar vi informationen
Om vi hjälper er med en tjänst och ni blir kund hos oss, kommer vi att spara ert namn och kontaktuppgifter i vårt system. Ekonomirelaterad information sparar vi så länge det krävs enligt svensk lagstiftning.

Den information som vi behöver för marknadsföring och nyhetsbrev behåller vi tills ni informerar oss att ni inte längre önskar stå med i våra register eller önskar få uppdateringar från oss. För att kunna ge dig bästa service så kommer det att underlätta om vi får spara all den information som du har försett oss med.

Tillgång till information
All personlig information som du tidigare har gett oss via e-mail eller genom affärer hanteras av samtliga personer på Spedi.se. Ingen tredje part har tillgång till din personliga information, så länge inte svensk lagstiftning kräver att så skall ske eller vi har er tillåtelse till det.

Rättigheter hos oss
Ni har rätt att när som helst begära en kopia av informationen vi har om er. Om ni anser att informationen är felaktig, har ni rätt att begära ändring eller ta bort viss information. Ni har även rätt att be oss radera informationen vi har, men om svensk lagstiftning kräver att vi har kvar det, så måste vi följa lagen. Vill ni att er information ska flyttas från oss till en tredje part, har du även rätt att begära detta.

Om ni vill ha hjälp med något av ovanstående ber vi er att skicka ett mail till info@spedi.se

Ändringar av denna policy
Vi arbetar kontinuerligt med att vår policy ska vara uppdaterad och vi kommer att publicera eventuella förändringar av den på vår webbsida. Senaste uppdateringen skedde 2019-01-29.

Kontaktuppgifter
Om ni har några frågor kring vår policy, hur vi använder er information eller era personuppgifter, vänligen kontakta oss per mail: info@spedi.se