spedi_se_annons
Blogg

Bring Citymail får kicken

Patienter vittnar om att de mottagit sina kallelser till läkarundersökningar flera dagar försent. Mindre än två år efter upphandlingen ser sig nu Region Skåne om efter en ny postleverantör.

Sedan starten på samarbetet, september 2015, har klagomålen haglat in till Bring Citymail. Det handlar om patienter som helt missat sina läkartider då brev ifrån sjukhus, vårdcentraler och andra vårdinrättningar skickats ut alldeles för sent.

Kontraktet var satt att gälla mellan september 2015 till och med oktober 2016, med möjlighet till förlängning i två år. På grund av situationen förlängdes kontraktet istället bara några månader i taget – detta för att ge Region Skåne tid att leta efter en ny postleverantör.

Bring Citymail ingår i Bringkoncernern som ägs av Posten Norge. Kontraktet de haft med Region Skåne har ett värde på mellan 15 och 20 miljoner kronor per år.

Bring ska via e-mail blivit informerade om att Region Skåne ej längre valt att använda dem som leverantör, och att kontraktet löper ut sista mars 2017.

Vilket företag som tar över posthanteringen återstår att se.

Källa: Sydsvenskan.se

Vilket företag tror du att det blir som får kontraktet? Lägg en kommentar i fältet nedan (Du kan välja att vara helt anonym).

 

 

Kommentarer

kommentarer

Lämna en kommentar

Change the CAPTCHA code